onsdag 3 mars 2010

En onsdag i mitt liv

Idag har det varit fullt upp all day long.
Gick upp med William vid 5 imorse, myste lite framför tvn och åt frukost i godan ro innan det var dags att göra sig klar för avfärd. Vid halv tio styrde vi mot Likenäs och efter ett besök hos Karin fortsatte vi vidare uppöver. I Ransby väntade lekkamrater till både mig & William. Fick även träffa lilla Olle för första gången, även om han sov nästan hela tiden. :) Helt otroligt, bara 3 månader sedan William var så liten, och ändå har man glömt hur små de faktiskt var! Shit...

Nåja, en andra frukost, en tredje kaffekopp, djupa diskussioner om allt från föräldrar till Torsby sjukhus och tre bodys senare tog vi vårt pick och pack och drog hemåt igen. Smet in till syster och tjatade till mig en kaffekopp till. Väl hemma kastade jag i mig lite köttfärssås & spagetti innan det var dags för avfärd ännu en gång, denna gång söderut. Närmare bestämt till mamma, där moster Maria väntade med massagebänken. MUMS! Passade på att ta en liten tupplur på cirkus 2 timmar innan också, vilket gjorde susen. Efter massage och tjockpannkaka åkte vi hem igen.

Nu har vi sprungit runt som två yra hönor, båda med lite smått panik över att det faktiskt redan snart är torsdag vilket även betyder att dopet är om 3 dagar!! Har vi allt ordnat? Vad ska handlas imorgon? När ska man göra vad? Och vad ska man göra när? Vad är prio. 1 och vem ansvarar för vad? Vem ska göra vad vilken dag och vad är det egentligen för år i år?!!
Hjärntvätt, skoja inte...

Nej, sängen blir nog faktiskt nu. Imorgon blir det upp och stå med tuppen. Ev. till och med innan tuppen. Det är egentligen William som bestämmer det..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar